Beskrivelse
Nor-Guard® OV11 Concentrate er en forblanding bestående af smags- og aromastoffer udviklet til inklusion i foder til fisk og skaldyr. Produktet består af en kombination af et ekstrakt af vindrue (Vitis vinifera) og et ekstrakt af olivenblade (Olea europaea).
Nor-Guard® OV11 Concentrate indeholder en unik kombination af vand- og fedtopløselige anti-oxidanter. Det samlede indhold af polyphenoler er 300 mg/g (Folin-Ciocalteu). Den typiske an-toxidative aktivitet målt som ORAC værdi er 4500 μmol TE/g.

Produktet giver derfor all-round effekter på grund af synergien mellem antioxidanter med forskellige opløseligheder i vand og fedt.
Nor-Guard® OV11 Concentrate kan med fordel blandes i ekstruderet, ekspanderet og pelleteret foder, såvel som melfoder. Produktets sammensætning indebærer, at det kan anvendes af såvel producenter af forblandinger og foderblandinger, som af hjemmeblandere.

Specifikationer

Indhold
Elementer rige på naturlige antioxianter udvundet af vindruer ( Vitis vinifera ) og fra olivenblade ( Olea europaea ).
Udseende
Tørt, fritflyvende pulver
Holdbarhed
Minimum 12 måneder
Opbevaring
Tørt, køligt (under 30˚ C)
Pakning
4 kg plastikspand,
20 kg fibertromler med indvendige polyethylenposer

Anbefalet dosering

Fisk og skaldyr
15 g / 1000 kg tørfoder

Note: Fodertilsætningsstofferne i dette produkt er registreret i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets Forordning (EF) Nr. 1831/2003 om fodertilsætningsstoffer og er at finde i registreret over godkendte fodertilsætningsstoffer.
Nor-Guard® er et registreret varemærke tilhørende Feed-Add, Dumas ApS.

Juli 2012

Databladet kan downloades her (DB_Nor-GuardOV11Conc_akva.pdf )

Dumas ApS