Beskrivelse

Alternativ Z-MH er et tilskudsfoder udviklet specielt til brug i foderet til smågrise ved fravænning i medium til højpatogene besætninger, som et alternativ til en høj dosering af zinkoxid.

Alternativ Z-MH er sammensat af forskellige botaniske elementer, der sikrer en hensigtsmæssig fordeling af planteaktivstoffer med forskellig opløselighed og effekter. De botaniske elementer indgår i et unikt samspil med organisk bundet zink for at skabe de bedst tænkelige fravænningsbetingelser.

Alternativ Z-MH er formuleret, så det kan benyttes af hjemmeblandere.

Specifikationer

IndholdNaturlige antioxidanter ekstraheret fra sød kastaniebark ( Castanea sativa Mill .) samt udvalgte elementer fra bukkehorn ( Trigonella foenum-graecum ), rosmarin ( Rosmarinus officinalis ), tefrø ( Camellia oleifera ) samt naturidentisk thymol kombineret med organisk bundet zink. Diatoméjord (E551C) som antiklumpningsmiddel, og rapsolie som støvdæmper.
Zink (E6) fra zinkchelat af16,7g/kg
aminosyrerhydrat
UdseendeFrit-flydende grønligt pulver
HoldbarhedMinimum 12 måneder
OpbevaringTørt, køligt (under 25° C)
Pakning15 kg sække


Anbefalet dosering
 

Smågrise3000 ppm

 

Note: Fodermidlerne i dette produkt er registreret I overensstemmelse med Forordning (EF) Nr. 767/2009 og kommissionens forordning (EU) No 242/2010. Fodertilsætningsstofferne i dette produkt er registreret i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets Forordning (EF) Nr. 1831/2003 om fodertilsætningsstoffer og er at finde i registreret over godkendte fodertilsætningsstoffer.

Alternativ Z™ er et varemærke tilhørende Feed-Add , Dumas ApS, der er ansøgt om brugsmodel.

November 2015

Dumas ApS