Beskrivelse
Du-Sacch® QTO Pulver er en forblanding bestående af smags- og aromastoffer udviklet til inklusion i foder til fisk og skaldyr. Produktet består af tørrede, formalede elementer af cikorierod (Cichorium intybus), sæbebarktræ (Quillaja saponaria), gurkemeje (Curcuma longa) og olivenblade (Olea europaea). Ingredienserne er rige på mono-, di-, oligo- og polysaccharider.
Du-Sacch® QTO Pulver kan med fordel blandes i ekstruderet, ekspanderet og pelleteret foder, såvel som melfoder. Produktets sammensætning indebærer, at det kan anvendes af såvel producenter af forblandinger og foderblandinger, som af hjemmeblandere.

Specifikationer

Indhold
Elementer af cikorierod (Cichorium intybus), sæbebarktræ (Quillaja saponaria), quinoa (Chenopodium quinoa), tefrøkage (Camellia oleifera), gurkemeje (Curcuma longa), olivenblade (Olea europaea), og med sepiolit (E562), klinoptilolit (E568) og/eller diatoméjord (E551c) som antiklumpningsmiddel.
Udseende
Fritflyvende, beige pulver
Holdbarhed
Minimum 12 måneder
Opbevaring
Tørt, køligt (under 30˚C)
Pakning
20 kg sække

Anbefalet dosering

Fisk og skaldyr
500-1000 gram / ton tørfoder

Note: Fodertilsætningsstofferne i dette produkt er registreret i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets Forordning (EF) Nr. 1831/2003 om fodertilsætningsstoffer og er at finde i registreret over godkendte fodertilsætningsstoffer.

Du-Sacch® er et registreret varemærke tilhørende Feed-Add, Dumas ApS.

Juni 2014

Datablad for Du-Sacch QTO Pulver kan downloades her (DB_Du-Sacch QTO_akva.pdf )

Dumas ApS