Hen mod medicinfri animalsk produktion !

 

 

Feed-Add, Dumas ApS er en dansk virksomhed, et Nor-Group selskab etableret i 1987, beliggende i Storkøbenhavn.

Feed-Add, Dumas ApS, og søsterselskaberne Nor-Add A/S og Nor-Feed International ApS, udvikler, producerer og markedsfører internationalt en bred vifte af naturlige, naturidentiske og botaniske tilsætningsstoffer til iblanding i foder til fisk og skaldyr og i foder og drikkevand til varmblodede dyr.

Feed-Add, Dumas ApS’ additiver er alle miljøvenlige. De er sikre for mennesker at arbejde med, er uskadelige for de dyr, der  indtager dem, og de beskytter både staldmiljøet og omgivelserne. Produkterne er særdeles omkostningseffektive.
Produkterne er alternativer til mange af de traditionelle foderadditiver, som forårsager betydelig forurening af jord, grundvand og miljø.

Virksomhedens produkter inkluderer en bred vifte af foderadditiver og tilskudsfoder med følgende kendetegn:

  • Naturlige tilsætningsstoffer og tilskudsfoder som forbedrer foderets smag, stimulerer dyrenes appetit og har en række yderligere funktionelle egenskaber,
  • Smagsstoffer i både flydende og fast form, som løser forskellige problemer i foderindustrien,
  • Avancerede blandinger af probiotika og botaniske elementer (fytobiotika),
  • Avancerede blandinger af organiske syrer fytobiotika,
  • Antioxidanter som bl. a. hjælper med at eliminere frie radikaler, og dermed bl.a. bidrager til en reduktion af stress og en forbedring af kødkvaliteten

 

Feed-Add, Dumas ApS har i forbindelse med R&D og afprøvning af eksisterende produkter på nye felter strategisk fokus på samarbejde med dansk landbrug og med danske og udenlandske universiteter. Internationalt samarbejde med eksterne forskere garanterer vores kunder et sortiment af innovative og veldokumenterede naturlige og naturidentiske additiver.

For at sikre en høj kvalitet af hver batch er vores produkter sammensat efter standarder, som er defineret for hvert produkt. Alle produkter gennemgår en streng og løbende kvalitetskontrol, bl.a. ved eksterne laboratorier i Danmark og/eller i andre vest-europæiske lande.

Kontakt Feed-Add, Dumas via email office@dumas.dk

 

Feed-Add, Dumas ApS’ varemærker omfatter bl.a.:

      Botacid™, Du-Guard™,Citalg™, Cilac™ , Du-Relax™, Du-Sacch™, Du-Sweet™, DairySpice™, Duponin™, Duoponin™, Garlic ™

Dumas ApS