Beskrivelse

Alternativ Z-M er et tilskudsfoder udviklet specielt til brug i foderet til smågrise ved fravænning i medium patogene besætninger, som et alternativ til en høj dosering af zinkoxid, eller rutine flokmedicinering med antibiotika.

Alternativ Z-M er sammensat af forskellige botaniske elementer, der sikrer en hensigtsmæssig kombination af forskellige planteaktivstoffer med forskellig opløselighed og effekter. De botaniske elementer indgår i et unikt samspil for at skabe de bedst tænkelige fravænningsbetingelser.

Alternativ Z-M er formuleret, så det kan benyttes af hjemmeblandere.

Specifikationer

IndholdNaturlige antioxidanter ekstraheret fra sød kastaniebark ( Castanea sativa Mill .) samt udvalgte elementer fra bukkehorn ( Trigonella foenum-graecum ), rosmarin ( Rosmarinus officinalis ), tefrø ( Camellia oleifera ) samt naturidentisk thymol. Diatoméjord (E551C) som antiklumpningsmiddel, og rapsolie som støvdæmper.
UdseendeFrit-flydende grønligt pulver
HoldbarhedMinimum 12 måneder
OpbevaringTørt, køligt (under 25° C)
Pakning15 kg sække

 

Anbefalet dosering

Smågrise3000 ppm

Note: Fodermidlerne i dette produkt er registreret I overensstemmelse med Forordning (EF) Nr. 767/2009 og kommissionens forordning (EU) No 242/2010. Fodertilsætningsstofferne i dette produkt er registreret i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets Forordning (EF) Nr. 1831/2003 om fodertilsætningsstoffer og er at finde i registreret over godkendte fodertilsætningsstoffer.

Alternativ Z™ er et varemærke tilhørende Feed-Add, Dumas ApS, der er ansøgt om brugsmodel.

Dumas ApS