Beskrivelse

Du-Drink™ M er et tilskudsfoder med et højt indhold af naturlige antioxidanter. Udover elementerne i Du-Drink™ LM, indeholder Du-Drink™ M også zink sulfat. Produktet er udviklet så det er opløseligt, og så det kan anvendes til alle typer af produktionsdyr.

Du-Drink™ M er en kombination af ekstrakter fra vindruer (Vitis vinifera) og oliven (Olea europaea), som har en unik kombination af vand- og fedtopløselige, naturlige, antioxidanter. Synergien mellem disse giver produktet en meget alsidig problemløsende effekt. Produktet er naturligt sødet med stevia for at sikre et øget vand indtag. Derudover indeholder det zink sulfat, som kan bruges til kontrol af diarré.

Du-Drink™ M kan med fordel iblandes vådfoder eller drikkevand. Ved brug i drikkevandet kan en dosering via en Dosatron®, en Dosmatic® eller lignende ske via en stamopløsning, der doseres med f. eks. 1,5% i drikkevandet. Det anbefales, at opblandet produkt anvendes inden for 24 timer.

Produktets sammensætning gør, at det kan anvendes af hjemmeblandere.

Note: Fodertilsætningsstofferne i dette produkt er registreret i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets Forordning (EF) Nr. 1831/2003 om fodertilsætningsstoffer og er at finde i registreret over godkendte fodertilsætningsstoffer. Fodermidlerne er registeret i overensstemmelse med Forordning (EF) Nr. 767/2009 og Kommissionens Forordning (EU) Nr. 242/2010.

Du-Drink™ er et varemærke tilhørende Feed-Add, Dumas ApS, der er ansøgt om brugsmodel.

April 2016

Databladet kan downloades her: Datablad_Du-DrinkM

Dumas ApS